mandag 10. mai 2010

10 Mai

Morn igjen.Så er det blitt noen dager igjen.

Blåste rimelig bra da jeg våknet i "norskebukta" neste morgen hadde 12 ms som mest.

Slapp bøya og motret meg opp til Strømstad og tok kvelden der.



Forlater Koster


Mot Hvaler
 På onsdag var det bedre vær så jeg krysset meg nesten over til Kostersundet for å få høyde nordover til Hvaler og det gikk for seil hele veien til Edholmen og la meg for anker bak Røsholmungen, fin plass og god ankerbunn.

Drømmehytta mi på Røsholmungen
Fikk "Mossabyn" på L2 på torsdag og tuslet inn til Grimsøy og la meg ved siden av han for å vente på Kari på fredag. Oppe tidlig fredag og tok en guttetur til Fredrikstad med forskjellige duppedittbutikker, og annet maritimt. Var tilbake akkurat til ho mor kom.



Tre i plastikkbukta.....


.....eller Apalvika som det egentlig heter
Ruslet avgårde og dro ut genoa og gikk i fint slør ned til "plastikkbukta". Monica og Magma dukket opp litt senere. Det ble litt grill og vin på fjellet men fy det er ikke noe varme ennå, det ble rimelig kjølig etterhvært.



Fra Apalvika, dette er faktisk bare et tre.
Men på lørdag ble det en deilig varm dag i solen i cocpiten før vi måtte innover igjen, jeg skulle til Ullerøy og Kari skulle hjem. Gamla ble forresten farmor for andre gang på søndag. Nyheten kom da jegn hadde fortøyd tilbake i Halden etter 11 dager. Nå går det forresten fort mot helg igjen, Kari har jobbet inn fredagen så hun kommer på onsdag så det skal bli en fin langhelg....

En liten notis ved siden av, er blitt "kjendisfotograf" bildet under ble brukt i en artikkel i SXK blad Vestpricken.

Til opplysning det er en makrellterne.




Ingen kommentarer: