onsdag 25. mai 2011

Det glapp



Bavaria 38 Ocean
Egentlig litt lei meg, har hatt en båt i tankene i mange år, en Bavaria Ocean. Den finnes i 38, 40 og 42 fot.
De har holdt seg godt i pris men plutselig dukker det opp en på Finn.no. Ringer og ordner med finanser er og ser på båten som er fin, blir nesten enig med eier men jeg mangler noen "lapper" som jeg tror kan ordnes. Men sent i går kveld ringte mannen og sa at han hadde en kjøper med kontanter og da måtte han slå til... Og vips så var den borte. Men det ligger en til i nærheten så jeg får jobbe med saken.

Salong mot pantry

Salong

Og grunnen for drømmen, gedigen akterlugar
Ringte en telefon til en båtbygger og verksted for å spørre meg for angående båten og svaret overrasket meg særlig om en tenker på alt det negative en har hørt om Bavaria.
Mannen sa.: Bavaria er en ærlig båt, den er solid der du ikke ser (i bunnen) resten ser du og da har du valget. Jeg spør hvorfor det da er så mange som akkurat sier at kjølinnfestinger  er for dårlige etter et stort antall uhell og da svarer mannen at en burde sjekke med dugeligheten til eierene og antall båter i forhold til andre før en ene og alene tar båten. Nesten som jeg ble stolt av og ha en Bavaria etter mannens utsagn.
Men litt lei meg er jeg fortsatt, men det gir seg vel etterhvert det som alt annet, pytt pytt.
Ellers må dere passe godt på sveisen ute i vinden, ha en god dag.






Ingen kommentarer: